VIJFNULVIJF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 615 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vijfnulvijf. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 3:47 Ik bestel twee keer een gerecht. Krijg ik twee keer groente en kip ZONDER rijst. Moest ik alsnog zelf koken...beetje jammer wel 40
30 mei 2024 om 20:18 Alles ging soepel en was perfect
9 mei 2024 om 23:47 Snel en zeer vriendelijke bezorger. Eten was netjes en vers. Had iets smaakvoller gemogen, zeker ook gezien de prijs.
7 mei 2024 om 23:23 Helaas missen we de Yakitori. Hier hebben we wel voor betaald!
6 mei 2024 om 8:59 Delicious food as always. Delivery was perfect.
6 apr 2024 om 10:09 We hielden rekenig met iets ruimere bezorgtijd dan 35-45 minuten maar niet dat het meer dan 1 uur zou duren, jammer. Bestelling wel keurig afgeleverd. Eten van 505 was smaakvol maar echt restaurant prijzen (zonder bediening). Duur....
26 mrt 2024 om 23:26 Zoals altijd echt heerlijk
23 mrt 2024 om 21:54 Delicious food! Exactly what we were looking for! Amazing service
9 mrt 2024 om 12:47 Het kwaliteit van eten voortreffelijk is. Het is alleen jammer dat personeel bij afhalen mijn order kwijt was en werd chaotisch aan mijn bestelling gewerkt.
20 feb 2024 om 20:05 Niet wat ik gewend ben van hun, slappe natte "Grunchy" roll, echt heel slecht, misschien had de kok een slechte dag maar voor 12 euro 4 stukjes slecht eten is niet fijn
8 feb 2024 om 23:37 Jeetje wat slecht, net 1,5 uur gewacht op 4 stukjes sushi en 3 dumplings. Dit restaurant zit 4 min fietsen van mij vandaan. Kip in de sushi is hard en weinig en de dumplings zijn mini, lijkt dat ze uit een kant en klaar verpakking komen.
1 feb 2024 om 20:10 Altijd lekker en vriendelijk personeel!