VIJFNULVIJF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 526 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vijfnulvijf. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2022 om 13:07 Heerlijk gegeten!!
23 sep 2022 om 21:52 Niets mis met het eten maar de bezorgtijd was waardeloos
10 sep 2022 om 12:07 Ik had fried noodles besteld met rundvlees en garnalen 2x hebben ze weer hun eigen versie van gemaakt. 1x rundvlees 1x garnalen. Waarom zou ik noodles met garnalen bestellen als ik weet dat je alleen 4 garnalen erbij krijgt. Heel jammer dit.
24 aug 2022 om 22:16 Super lekker!!
24 aug 2022 om 11:41 Ongunstige prijs-volumeverhouding. Echt te weinig eten voor te veel geld.
1 aug 2022 om 0:07 Helaas kwam het eten weer veel te laat. Ligt waarschijnlijk niet aan thuisbezorgd, maar aan het restaurant.
26 jul 2022 om 20:37 The delivery took much longer than they said and the portions are pretty small considering the price.
1 jul 2022 om 22:40 Erg duur voor relatief weinig eten. €8 voor 4 stukjes sushi is gewoon echt belachelijk, zeker als de smaak niet top is…. Jammer.
25 jun 2022 om 19:05 Bezorging was iets vertraagd (door het restaurant) maar het eten was heerlijk. Beste plek om sushi te bestellen.
12 jun 2022 om 23:32 Erg jammer dat de bestelling geannuleerd was na 75 min. Misschien kunnen jullie dit de volgende keer even telefonisch laten weten, dan had ik iets anders kunnen bestellen. Nu hongerig naar bed. Toch 5 sterren omdat het eten altijd top is bij jullie.
2 jun 2022 om 19:00 Chefs noodles waren bleek en flauw, niet goed gemengd/gehusseld denk ik. Eet dit regelatig en normaal superlekker maar vandaag helaas niet.
21 mei 2022 om 10:23 The food was great as usual. The delivery was complete crap. After 50 minutes I found out it would take another 40 minutes which then increased first to 50 minutes and then to 100 minutes. So evt. I went out myself to get it. Never again.